Dankzij onze flexibele financiële pakketten en verzekeringsoplossingen op maat kunt u investeren in voertuigen en apparatuur, en deze investering beschermen.

Slim gedacht

Financieringsoplossingen

Slim gedacht

Wij begrijpen uw bedrijf. Daarom zijn onze financiële oplossingen slim en flexibel. En zorgen ze ervoor dat u uw kredietfaciliteiten bij de bank niet hoeft aan te spreken.

Meer informatie over onze financieringsoplossingen
Eersteklas bescherming

Verzekeringsoplossingen

Eersteklas bescherming

Neem geen risico's wanneer u de financiële toekomst van uw bedrijf moet beschermen

Meer informatie over onze verzekeringsoplossingen

financieringsoplossingen

Eigendom vanaf dag 1

financiële lease

Eigendom vanaf dag 1

Uw machine bezitten. Gespreide betalingen. Profiteren van belastingsvoordelen. Daar draait het om bij onze financiële lease. Zowel de lening als de machine staan op de balans. En het mooiste ervan? Aan het einde van het contract bent u de eigenaar van de machine die is afbetaald.

Maximale flexibiliteit

Operationele lease

Maximale flexibiliteit

Een financieringsoplossing waarbij alle opties open zijn. Er is geen grote investering vooraf nodig omdat u de machine huurt. En omdat de machine niet op uw balans staat, loopt u geen risico bij verkoop of afschrijving. Na afloop van de contractperiode kunt u de machine terugbrengen, de lease verlengen of de machine van ons kopen. Verzekering en een reparatie- en onderhoudsovereenkomst kunnen in het contract worden opgenomen voor een zorgeloos gevoel.

verzekeringsoplossingen

Veilig gevoel

Casco

Veilig gevoel

Laat uw bedrijf niet om zeep helpen door pech. Voor schade die u niet bij een derde partij kunt claimen, kiest u voor onze eersteklas bescherming tegen schade, diefstal, brand en vandalisme. Afgestemd op de contructie, bouw- en grondverzetbedrijven. Precies de dekking die u nodig heeft. Niet meer. En niet minder.

Absolute bescherming

Wettelijke aansprakelijkheid

Absolute bescherming

Deze verzekering is wettelijk verplicht om anderen te beschermen tegen mogelijke schade die u veroorzaakt. Omdat ongevallen nu eenmaal gebeuren. Maar als ze plaatsvinden, vrijwaart onze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering u van claims van anderen. Vraag naar onze gecombineerde WA/Casco-dekking om uw bedrijf volledig te beschermen.

Volvo Financial Services geeft geen BTW- of accountancyadvies. Klanten dienen hiervoor hun financieel adviseur of accountant te raadplegen voor persoonlijk advies. 

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten?

Onze financiële en verzekeringsspecialisten zullen hun uiterste best voor u doen en alle mogelijkheden bestuderen.

Contact opnemen