Een geïntegreerde partner

We bieden financiële oplossingen voor klanten die een product kopen van de Volvo Group. We zijn onderdeel van de Volvo Group. We kennen dus uw voertuigen, uw machines en uw bedrijfstak. We begrijpen uw bedrijf beter dan wie dan ook. En kunnen u dus een oplossing op maat bieden.

Een complete oplossing

Van één enkel product tot een heel wagen- of machinepark. Nieuw of tweedehands. U krijgt een totale oplossing voor uw bedrijf. Voertuig of machine, onderdelen, onderhoud, financiering en verzekering: allemaal in één aanbod. Een aanbod van de Volvo Group. Met de ondersteuning van een sterke leverancier die u ondersteunt in goede en in uitdagende tijden. Bij elke stap die u neemt.

Eenvoudige samenwerking

Het is eenvoudig om zaken te doen met ons. We werken snel. Onze services kunnen eenvoudig worden geleverd via uw lokale dealer. U krijgt een oplossing op maat waarop u kunt vertrouwen.

Ons aanbod

Ons aanbod

We leveren services op maat zoals financiering en verzekering via één aanbieder, rechtstreeks via uw dealer. Exclusieve financieringsprogramma's zijn beschikbaar voor Volvo Group klanten.

Meer informatie
Stuur je eigen toekomst

Stuur je eigen toekomst

We werken samen als één team aan hetzelfde doel en streven ernaar om onze prestaties naar het volgende niveau te tillen – bij alles wat we doen. We bieden een uitdagende en opwindende werkplek met interessante loopbaanmogelijkheden voor medewerkers die zich graag willen ontwikkelen.

Bezoek onze loopbaanpagina